Currency: £ $
Nederland
pandora armband

Over Ons

Het verhaal van Pandora

Sinds haar doos van luxe sieraden eerste terug werd geopend in 1982, is Pandora sieraden uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hoewel het best bekend voor zijn aangepaste bedelarmbanden, de steeds populairder merk biedt een uitgebreid assortiment van sieraden lijnen die zorgen voor ideale geschenken en persoonlijke stukken om te koesteren. Opgericht in 1982, toen goudsmid Per Enevoldsen en zijn vrouw Winnie gevestigde winkel een bescheiden juwelier in Kopenhagen, Pandora sieraden is vandaag de dag beschouwd als een van 's werelds meest gewenste sieraden lijnen. De immer populaire bedelarmband werd in 1999 gelanceerd op de Deense markt en snel omarmd, waardoor het persoonlijk proces van het creëren van een Pandora armband vanaf nul wenselijk sieraden liefhebbers wereldwijd. Met zijn hoofdkantoor in Kopenhagen en de fabriek Pandora Productions gevestigd in Thailand, zo veel is veranderd in de afgelopen 25 jaar. Als het blijft om nieuwe fans te winnen uit alle lagen van het leven, de toekomst ziet er helder als de doos van Pandora blijft een schijnbaar nooit eindigende en voortdurend verrassende reeks van exquise Pandora sieraden los te laten op de wereld.
 
Brand Protection

Vandaag de dag, Pandora is aanwezig op zes continenten en, net als veel andere wereldwijde merken, worden we geconfronteerd met de uitdaging van de vervalsers proberen te schenden ons merk, onze producten en onze identiteit. Daarom hebben we onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen met alle beschikbare middelen, inclusief uitgebreide wereldwijde toezicht, registratie en controle programma's, zodat u er zeker van kan blijven dat uw Pandora product authentiek is en voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. We nemen serieuze actie op lokaal niveau, als internationaal, om namaak van onze producten te stoppen, en we zijn ervan overtuigd dat onze inspanningen de hoeveelheid overtreders proberen je te misleiden laten geloven dat u koopt authentieke Pandora sieraden zal afnemen.
 
Brede Selecties van onze producten

We hebben 10.000 producten voor onze klanten en nieuwe producten wordt elke dag op deze site. Onze innovatieve marketing-afdeling voortdurend zoekt naar de meest trendy product aan te trekken en te voldoen aan de grote vraag van onze klanten. We zijn toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van uw ervaring met onze brede selectie van top notch producten tegen bodemprijzen!

Snelle levering / Professional Packaging

onze site klanten zijn altijd verbaasd over hoe snel ze van ons te ontvangen hun bestelling, zelfs als bestellingen in het weekend werden geplaatst. Professionele warehouse personeel zal goede zorg van uw bestelling op te nemen door ervoor te zorgen dat ze zijn verpakt in overeenstemming met onze hoge normen.

Always Low Prices

Omdat we verkoopt voornamelijk online, dat we in staat zijn om 24 uur per dag 7 dagen per week service te bieden tegen een aanzienlijk lagere product basis dan de traditionele bakstenen en mortel retailers die moeten vele fysieke winkels werken met hoge huren, lonen en distributie overheadkosten. We hebben niet deze overheadkosten hoeven we niet aan dezelfde hoge marges die zij nodig rekenen om hun bedrijven te ondersteunen.

Hoge Kwaliteitsgarantie

We kiezen producten te verkopen op basis van hun uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Daarom is de kwaliteit gegarandeerd. Onze QC team zal een grondige inspectie uit te voeren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen, elk product dat niet voldeed aan onze QC normen zal worden teruggestuurd voor vervanging. Dus we zijn er zeker van dat elk product dat van ons, zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor u.

Vriendelijke Klantenservice

Ongeacht wie en waar je bent, wanneer je een bestelling wilt maken of geef ons waardevolle adviezen, neem dan contact met ons zo snel als je kunt. Wij waarderen de relatie met klanten, partners en bedrijven, zoals jij, dus onze klantenservice is hier te wachten om je te helpen. 24 uur live chat service is beschikbaar voor het nemen van al uw consultatie en vragen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Respect voor uw privacy

onze site respecteert uw recht op privacy, uw privacy en veiligheid is het grootste belang voor ons. Ons doel is uw volledige tevredenheid en wij zijn niet in het bedrijf van uw informatie delen met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server met verschillende lagen van de firewall bescherming.

Help ons u van dienst zijn

Ben je bekend over onze winkel? Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen uw vragen te beantwoorden en je e-mail zo snel mogelijk.